tisdag 31 mars 2009

Kläderna dyker upp!

Äntligen kommer kläderna upp på hemsidan efter många problem på vägen, men nu ska dom vara lösta.
Alla är ännu inte upplagda men ungefär en
tredjedel är det! Och det är ingen dålig tredjedel! :)

Dessutom har vi fått mängder med nya halsband (surprice!), men även en massa fint från Kreepsville 666, fina hårspännen tygmärken halsband osv... Det kommer troligtvis imorgon på hemsidan!

Tex såna här tjusiga hårklämmor!

Vi kan även avslöja att det kommer dyka upp mer cyberlox inom ett par veckor, och även en del nya lösögonfransar, smink, löshårstillbehör (hur många har inte bett om gummiband!)....
Jag skulle gärna ta in mer kläder men butiken är liten och kläder tar plats, så vi får nog vänta tills början på maj innan det dyker upp mer!

Dessutom är det nu bestämt att vi kommer börja festivalsommaren med den mest passande av dom alla, Japanexpo! Det är den 22-24 maj i stockholm, kollai n deras hemsida www.japanexpo.se
Så då kan ni komma och köpa våra grejer om ni har vägarna förbi! ^__^

En till dessutom: vi har hittat ett nytt kassasystem som ska underlätta en hel massa för oss, och för er! Vi har lite problem med kombinationen hemsidan + butiken, ibland missar vi att ta bort sålda varor tillräckligt fort och ibland missar vi dom helt, vilket gör att man kan råka köpa något i webshopen som redan är slut, vilket är jättetråkigt & tidsförödande, men nooo more. Eller i alla fall inte till hösten, då vi tänkt skaffa detta kassasystemet som är helt ihopkopplat med webshopen, vilket gör det omöjligt att sälja något två gånger.

I september är det även tänkt att Ylva-Li ska börja på dagis och jag äntligen ska få lite ostörd jobbtid, ni som inte besökt butiken kanske inte vet att den brukar besökas av en fantastisk liten varelse vid namn Ylva-Li, men så är fallet :) summan av kardemumman kommer i alla fall bli att jag kan garantera leverans på några få dagar, vilket jag hoppas att ni ska gilla! :)

XOXO,
Jenny

12 kommentarer:

Melli sa...

Ni har väl öppet den 2 maj...??
För då kommer jag och köper upp hela butiken!!
Jag längtar!! <33

Jenny sa...

Melli: Det har vi absolut! Du är så välkommen så! :)

Melli sa...

JA!
jag och min kompis kommer då!

Linn sa...

Fråga:
Om det står att te.x en tjol har lager saldo ett, finns det bara en på lagret och i butiken. Eller är lagret och butiken två olika??

Jenny sa...

Linn: Nej då finns det bara en, butiken och webshopen är samma.

Linnea sa...

När ska ni ladda upp de nya hårspännena då? *väntar* :3 <33

Jenny sa...

Linnea: Bra fråga! Men nu är dom faktiskt upplagda! :)

Anonym sa...

umm hi! does anyone speak english here? >.< 'coz i'm not swedish but i live here! and i have some questions to ask!

Jenny sa...

Sure thing! Just send me an email :)

Anonym sa...

hej undrar lite över dina storlekar på den svarta lolita klänningen finns det storlek 12 och 20 kvar men vilka mått går den efter uk eller us? :) är väldigt sugen på den nämligen haha
/// issa

Jenny sa...

Issa: Det är UK-storlekar, du kan ju kolla storleksguiden på hemsidan om du är osäker :)

Anonym sa...

okej^^ tack så jätte mycket :D